Over Wereldgoed

Ik ga op reis en neem mee ....
Het oude spelletje van vroeger. Hele lijsten noemde ik op van wat ik zou meenemen op reis en nu, 20 jaar later weet ik het: ik hou van authentieke spulletjes, hebbedingetjes, kleding en oude gebruiksvoorwerpen van een land. Alles wil ik zien, voelen en ja, ook meenemen.
Door het meenemen van kado;s uit een ander land deel je verhalen. Je vertelt over verschillende volkeren,stammen of nomaden en op deze manier gaat een land leven, wordt een cultuur geopend en blijft deze behouden.

Wereldgoed is een online winkel waar je terecht kunt voor originele wereld kado`tjes, hebbedingetjes en bijzondere kleding voor jou, je kinderen of voor vrienden en familie.De collectie is dynamisch, exclusief en er is uiteraard een beperkte voorraad. Wees er dus snel bij!
Het idee achter Wereldgoed is dat behalve jij een bijzonder, niet alledaags product in handen hebt, ook de mevrouw of meneer van de lokale markt in Vietnam, Ethiopie of waar dan ook ter wereld, een goede deal heeft gesloten en er op deze, kleinschalige manier een win-win situatie ontstaat. Ook wordt de lokale economie op deze manier gesteund .

Mijn producten koop ik op lokale markten, winkeltjes of bij de mensen thuis.
Mijn naam is Arbel Goudriaan en ik wil heel graag het moois in de wereld met je delen.

Veel winkelplezier gewenst !

 Liefs Arbel.

© 2011 - 2022 Wereldgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel